SPLESH

Splesh.nl begon in 2010 tijdens een reis naar naar Australië. Blog sites werden toen wat groter en kregen meer bezoekers. Het idee ontstond doordat veel kennisen de foto’s wilden bekijken maar niet iedereen kon langskomen. Omdat het veel foto’s waren, was het niet mogelijk om ze te mailen. Zo onstond Splesh.nl. Na 6 jaar en tal van reizen. Zijn er duizenden foto’s gemaakt. De beste foto’s staan op de site. Onder andere vakanties naar Canada, Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Turkije en Vietman hebben prachtige plaatsjes opgeleverd die je allemaal op de site kan terug vinden. Mocht je nog vragen hebben over de foto’s of je als je gewoon hallo wilt zeggen, dan kan dat door het contactformulier in te vullen of ons te mailen.

Ontmoet Quinn Lubbersen, een van de eigenaren van Splesh.nl. Samen met Torben Klumpers hebben zij het bedrijf opgezet. Je kan hem omschrijven als koppig, als hij eenmaal iets in zijn hoofd heeft kan niemand hem meer op een andere gedachte brengen. Ook kan je hem als ultieme dierenliefhebber omschrijven.

 

Splesh
Dit is Torben Klumpers, de perfectionist. Alles moet perfect zijn, daarom is hij ook een perfectionist. Hij maakt niet zomaar foto’s. Hij gaat op avondtuur en kijkt waar de foto’s hem naartoe brengen.
Splesh
Introvert, zo kan je Mirjam het beste omschrijven. Soms merk je niet eens dat ze er is. Maar zo kan zij de beste foto’s maken.
Isar de wandelende encyclopedie. Hij weet over alles wel een beetje. Heb je een vraag dan kan je wel bij hem terecht. Als hij het niet weet dan weet niemand het.